RENGØRING KUNDEREFERENCER - HVAD SIGER VORES KUNDER?

LB Rent har mange års erfaring i rengøringsbranchen og har med loyale og stabile medarbejdere opbygget en solid ekspertise og know how når det drejer sig om rengøring. Se hvad nogle vores tilfredse kunder siger om os...

 

EON - Lise Stampe
EON-logo

 

I mere end 6 år har E·ON Danmark benyttet sig af blandt andet rengøring fra LB Puds og Rengøring.Det har været og er et samarbejde præget af stor tilfredshed fra E·ONs side.


Samarbejdet er let og ukompliceret. Jeg har især været glad for den personlige kontakt som LB sætter i højsæde.


Vi føler, at vi bliver værdsat som kunde. Har vi specielle behov for ekstra rengøring, eller ting vi gerne vil ændre, så bliver vi altid modtaget med stor service.


Jeg kan kun anbefale andre at benytte LB Puds og Rengøring.

 

Lise Stampe Jakobsen
Kundecenterchef

Piculell
Piculell logo

 

At have et samarbejde med et rengøringsfirma er en tillidssag…


Vi har været kunder hos LB Puds og Rengøring i over 10 år og kan give firmaet vore bedste anbefalinger med på vejen. LB har til fulde opfyldt vores ønsker om en daglig god rengøring. Endvidere har firmaet en udadvendt kommunikation, og lederen kommer ofte på besøg for at have en åben dialog om eventuelle ønsker og behov, samt for at orientere sig om vor generelle tilfredshed med rengøringen. Vort 10-årige samarbejde har fungeret optimalt.

 

Med venlig hilsen
Steen Piculell

DK Hostmaster A/S logo
DK Hostmaster kontor

LBrent står for rengøringen og samtidig for den daglige dagstjans hos DK hostmaster. Vi udfører arbejdet med de rigtige folk til opgaven da vi ved det er vigtig med loyale og stabile med arbejdere.


DK Hostmaster A/S er ejet af foreningen Dansk Internet Forum (DIFO) og administrerer og vedligeholder samtlige .dk domæner i Danmark.


Mere end 25 mennesker har deres daglige gang i huset. Lokalerne er pæne kontorer med dertil hørende toilet faciliteter, køkken og mødelokaler.


LBrent sørger for at alt fungerer efter aftalen og at vi holder hvad vi lover. Ved den daglige tjans yder vi ligeledes køkken assistance så DK Hostmasters medarbejdere har mere ro til deres arbejde


 

Loop Partners - Torben Graversen
LoopPartners-Torben-Graversen

 

LB Rent har vist sig som en meget professionel og fleksibel samarbejdspartner.


I særdeleshed omkring vores særlige behov ved etablering og indflytning i nye lokaler, hvor der blev støttet ekstraordinært godt op omkring behov, opgaver og deadlines.


De har en fleksibilitet og interesse for opgaven, der helt tydeligt gør en stor forskel.


Det gør LB Rent til en vigtig samarbejdspartner i vores daglige drift.

 

Torben Graversen
Direktør

Hans Henrik Hjorth - Heidelberg
Heidelberg Danmark logo

 

LB Puds og Rengøring har nu været ansvarlig for rengøringen i vores virksomhed her på adressen i Ballerup i ét år, og jeg vil blot med dette brev give udtryk for stor tilfredshed. Vi var igennem længere tid utilfredse med kvaliteten af rengøringen fra vores forrige samarbejdspartner og følte ikke, at vi fik "fuld valuta" for vores penge.


Efter vores skift til LB Puds & Rengøring er det altid de samme personer, som gør rent, ligesom vi sætter stor pris på de jævnlige besøg af virksomhedens ansvarlige ledelse, som spørger til vores tilfredshed og kontrollerer kvaliteten. Vores toiletfaciliteter, køkken/frokoststue og lokaler i almindelighed har ikke været gjort så godt rent i mange år. Selv vores kaffeautomat bliver passet og rengjort. Vi kan alt i alt anbefale LB Rent til andre, som ikke får, hvad de betaler for.

Heidelber flags

 

Med venlig hilsen
Hans-Henrik Hjorth
Sales Manager Consumables

Ingeniørhuset
IDA-logo

 

IDA: Ingeniørhuset består bla. af Ingeniørforeningen kaldet IDA, som er Ingeniørernes fagforening, IAK og ISP. Miljøledelse er et strategisk mål for IDA.


Den internationale standard ISO 14001:2004 fastsætter krav til et miljøledelsessystem, så IDA siden 2003 har været i stand til at udarbejde en miljøpolitik, fastlægge målsætninger og processer til at opfylde forpligtelserne i politikken, iværksætte de nødvendige handlinger for at forbedre præsentationen og demonstrere, at systemet opfylder kravene i en international standard.


Der bliver i den forbindelse stillet store krav til den miljømæssige påvirkning fra alle leverandører, heriblandt det rengøringsfirma ,der varetager de opgaver, der er i huset.


Ingeniørhuset består ligeledes af et 5-stjernet konferencecenter med plads til 1.000 gæster.


Ingeniørforeningens mødecenter har det miljødiplom, der hedder "den grønne nøgle", som er et miljødiplom, der ligesom ISO 14001 skal certificeres hvert år.


"LB puds og rengøring har været med på hele rejsen omkring de certificeringer, Ingeniørhuset har fået.


De har uden problemer opfyldt de krav, der er blevet stillet til dem, og jeg har i mange tilfælde opfattet LB som en seriøs sparringspartner, og ikke en leverandør. Vi har igennem IDAs historie prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer, men har aldrig oplevet nogen, der har taget så meget ejerskab for opgaven, som LB puds og Rengøring."

 

Ejendomsinspektøren

kontakt os