Der er blevet sagt mange fancy ord om hvad erhvervsrengøring går ud på, men når alt kommer til alt, så handler det om at jeres ønsker og behov bliver dækket på en tilfredsstillende måde. Vi ønsker i fællesskab med jer at finde frem til den innovative løsning der passer bedst til jeres virksomhed.

Om I skal ha' et nyt rengøringsfirma til at gøre rent for jer eller om det er første gang i skal have hjælp til erhvervsrengøring. Så er vi klar! Det er som regel på disse to baggrunde, eller på anbefaling, at vi i LB Rent bliver ringet op, så nu vil vi gerne introducere jer for hvad erhvervsrengøring er og hvad I skal være opmærksom på for at få den bedste rengøringsservice.

Hvis vi skal være ærlige, hvornår er du så sidst gået ind i et rum, og tænkt wow... her er godt nok rent og pænt... Ikke særlig tit vel? Rengøring er som regel noget som vi først begynder at lægge mærke til, når tingene ikke virker som de skal eller med andre ord, når erhvervsrengøringen er mangelfuld.

Spørgsmålet er om erhvervsrengøring er relevant for jer? De fleste erhvervs virksomheder i København har forskellige behov der skal dækkes, som eksempler kunne nævnes:

Kontormiljøer: Rengøring af selve kontorerne, indgangsparti, gangarealer samt køkken- og toiletfaciliteter...

Butikker: Salgsområder, lager, indgangsparti, gange, kontor samt køkken- og toiletfaciliteter...

Medicinske faciliteter: På hospitalsstuer, gange, venteværelser, badeværelser, operationsstuer, køkkener, mødelokaler og andre tilknyttede områder.

Restauranter: Salgsområdet, borde, indgangsparti, gangarealer, køkken, lager samt toiletfaciliteter...

Lager: Selve lagerlokalerne samt tilhørende personalefaciliteter...

Skoler: Klasseværelser, lærerværelse, kontorer, fagrum og toiletter...

Klinikker: Behandlingsrum, venteværelser, personalefaciliteter og toiletter...

Showrooms: Både i selve showrummet og lokalerne omme bagved...

Fabrikker: Både i selve fabrikslokalet, på gangene, badeværelser o.l.

Regeringsbygninger: Mødelokaler, kontorer, badeværelser, gange, kantiner...

Lufthavne: Terminaler, gates, ventesale, restauranter, butikker o.l.

Museer: Udstillingslokaler, caféer, gange, foyerer, butikker, badeværelser...

Selvfølgelig er der mange flere muligheder inden for erhvervsrengøring og institutionsrengøring, end dem du finder ovenfor. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for hvad vi i LB Rent kan hjælpe jer med. Når man investerer i erhvervsrengøring i højere eller mindre grad, er det jo som regel ikke en indtægt man kan se på bundlinien som så meget andet, men hvis I, i modsætning til mange andre erhvervs virksomheder, kalkulerer jeres rengøring ind så tidligt som muligt, så er I allerede et godt skridt på vejen mod en god kvalitetsrengøring til en fornuftig pris.

Umiddelbart tænker man måske ikke over at erhvervsrengøring faktisk har stor betydning i en virksomhed. Men når man lige giver det en nærmere eftertanke er der meget mere at hente ved en effektiv rengøring som er med til at skabe et bedre indeklima. Man har undersøgt meget om sammenhængen mellem arbejdsmiljø og produktivitet, og en rapport fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet) fastslår at der er meget at spare ved at investere i forbedret indeklima:

"Indeklimaet spiller en stor rolle for medarbejdernes præstationer, blandt andet fordi der bruges mange ressourcer på at bearbejde de negative indtryk, om det så er træk, luftkvalitet, temperaturer eller støj. Vi har kunnet dokumentere, at produktiviteten falder med mellem 5 og 10 procent, når indeklimaet er dårligt". Lektor, Geo Clausen fra DTU.

 

Erhvervsrengøring kan betale sig!

Selv hvis du har et lille kontor og i princippet selv kunne stå for den almindelige rengøring, så er der penge at spare ved at betale sig fra opgaven, da du i stedet vil kunne fokusere på at skabe større værdi i din virksomhed. Derudover er der som nævnt også opgaver med jævne mellemrum, som måske kræver mere tid og udstyr end du har.

Ved at anskaffe sig erhvervsrengøring til din virksomhed og i fællesskab med os som rengøringsfirma planlægge opgaverne vi skal tage os af, vil vi altid have det korrekte udstyr til enhver opgave. I kan trygt kan stole på, at alle faciliteter i din virksomhed er rengjort korrekt og at din virksomhed derfor er klar til næste dag. Samtidig sparer i penge, da LB Rent sørger for anskaffelsen af alt det udstyr, som er nødvendigt.

Landsorganisationen i Danmark (LO) har bedt COWI om at samle og systematisere de mange danske og internationale undersøgelser, der ser på de økonomiske fordele ved et styrket arbejdsmiljøarbejde.

Ifølge undersøgelserne har man fundet ud af at de skjulte omkostninger i en virksomhed, som for eksempel de ekstra lønomkostninger til vikarer som I er nødt til at hyre i den periode hvor medarbejdere er sygemeldte, kan sammenlignes med et isbjerg. Ligesom den del af isbjerget, som er under vandoverfladen, er meget større end den del, der er over vandoverfladen, er de skjulte omkostninger til dårligt arbejdsmiljø større end de synlige omkostninger. Undersøgelserne peger på, at de skjulte omkostninger er mindst dobbelt så store som de synlige omkostninger. De skjulte omkostninger kan blandt andet være med til nedsat produktivitet, kvalitets- og leveringsbrist, ledelsens og administrationens tid til håndtering af selve sygefraværet.

Vi vil i LB Rent meget gerne hjælpe med jeres erhvervsrengøring, og dermed være med til at skabe balance i jeres arbejdsmiljø.

 

Indeklima gør en forskel.

Et godt indeklima giver et godt helbred. Generelt er indeklimaet på en arbejdsplads afhængig af flere faktorer som eksempelvis temperatur, luftfugtighed og støj. Men herudover har erhvervsrengøringen af din virksomhed også stor indflydelse på indeklimaet og de ansattes arbejdsforhold. Kroppen er følsom over for dårligt indeklima, hvilket kan komme til udtryk på forskellige måder. Støvallergi og stress er noget vi alle ønsker at undgå. Det kan være svært at koncentrere sig, hvis det miljø man arbejder i, ikke føles behageligt eller ikke lever op til standarden. Mangelfuld erhvervsrengøring kan også medføre en generel utilfredshed, det vil jo selvsagt også ha' en indflydelse på jeres virksomheds ve og vel. Konsekvenserne af øgede sygedage koster selvfølgelig penge for din virksomhed. Det er jo penge som kunne have været brugt til at forbedre indeklimaet og dermed begrænse sygefraværet og utilfredsheden på et tidligt tidspunkt.

Når vi arbejder i rengøringsbranchen har vi selvfølgelig en god faglig viden om de rengøringsmidler, maskiner og arbejdstekniker som vi bruger, for at skabe et godt indeklima. Men der skal mere til... Vi skal også have forståelse for hvad service i bund og grund er. En statistik viser at når vi får en god oplevelse fortæller man det kun videre til fire andre personer, hvorimod en dårlig oplevelse fortæller man videre til ti andre. Det er derfor sjældent at man høre om god erhvervsrengøring.

Prisen interesserer vi alle os selvfølgelig for. Vi er sikker på at I, ligesom vi gør, tænker på hvordan man kan får høj kvalitetsrengøring til en fornuftig pris. Prisen på erhvervsrengøring i København, afhænger i høj grad af, hvor tit og hvor meget I ønsker at få rengjort. En af de små forskelle der giver en stor effekt på prisen, er ved blot at ændre nogle ganske få vaner. I kan faktisk spare rengøringsfirmaet for mange timers arbejde i løbet af året, hvorved at I minimerer jeres egne udgifter til netop erhvervsrengøring. I et kontormiljø, kunne man eksempelvis lade nedenstående opgaver være op til medarbejderne selv, og derved frigøre rengøringspersonalet for en hel del tid.

Skriveborde, reoler, hylder og karme kunne evt. ryddes lidt op til fyraften, så rengøringen ikke behøver at løfte unødigt på genstande når vi rengører jeres overflader.

Brugt service, som fx kaffekopper eller tallerkner, kunne evt. fjernes fra arbejdspladser og sættes i køkkenet eller i opvaskemaskinen.

Et andet godt råd, er at gøre brug af gulvmåtter i indgangspartier, samt løbende at skifte disse. LB Rent levere måtteservice uden bindingsperiode, så i altid kan få flere ellers færre antal måtter alt efter årstid. Det ville minimerer skidt og snavs på gulvene, og så ville man kunne spare tid på støvsugning og gulvvask.

Inden for rengøring er der en bred vifte af rengøringsmetoder, kemikalier og udstyr til at yde den bedste erhvervsrengøring som giver et forbedret indeklima. Vi i LB Rent vil gerne give jer en miljørigtig erhvervsrengøring, hvor de rengøringsmidler der bruges vil være mindre krasse eller voldsomme. Uanset hvilken krav i har til den erhvervsrengøring, ønsker vi selvfølgelig at leve op til dem. Nogle firmaer vil gerne have grundig erhvervsrengøring hver dag, for eksempel på hospitaler og restauranter, mens andre kan nøjes med mere varierende erhvervsrengøring.

 

 

kontakt os